• MA - PE 10-18, LA 10-15
  • Sulantie 9, 04300 Tuusula
  • 044 230 2510

Tuontiautot

Tuontiauto ulkomailta suomeen

Useassa tapauksessa auton ostaminen ja tuominen ulkomailta on edullisempaa kuin vastaavan auton ostaminen suoraan Suomesta. Tämä pätee etenkin uudempien ja kattavasti varusteltujen premium merkkien ollessa kyseessä. Saavutetun säästön määrään vaikuttavat pääasiassa auton vuosimalli, merkki, sekä varustelutaso.
KK Automyynti palvelee myös näissä tapauksissa, ja kauttamme sinulla on mahdollisuus hankkia auto kotimaan lisäksi Euroopasta, tai vaikka Yhdysvalloista asti!

Miksi en itse hae autoa ulkomailta?

Kun autoa hankitaan kotimaan ulkopuolelta, on vaarana sokaistua tarjonnan laajuuden keskellä. Siinä vaiheessa tuontiautojen asiantuntijamme astuvat kuvaan. Etsimme kullekin asiakkaallemme juuri hänen tarpeitaan ja toiveitaan vastaavan ajoneuvon, ja pidämme huolta kaikista asiaan liittyvistä prosesseista, säästäen näin asiakkaidemme aikaa ja vaivaa huomattavasti.
Noudatamme tuontiautojen suhteen samoja laatuvaatimuksia kuin kotimaan myynnin kanssa, ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat aina perusteellista, täsmällistä ja nopeaa palvelua.

Tuontiauton verotus

Jos auto hankitaan yksityiskäyttöä varten, käytetyn auton veroprosentin saavuttamiseen vaaditaan 6kk ikä, sekä vähintään 6000 ajettua kilometriä ennen autoveron laskemista tullissa.
Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että vuosimallia 2007 ja sitä vanhemmat autot selviävät yleisesti aina edullisimmalla alle 28% autoverolla.

Lisätietoa tuontiautosta

Alkoiko auton tuominen ulkomailta kiinnostaa? Ota yhteyttä, niin jutellaan asiasta lisää!
Tarjolla olevaa valikoimaa voit tutkia esimerkiksi seuraavien linkkien kautta:

Saksa: www.mobile.de ja www.autohus.de

Ruotsi: www.bytbil.com

Eurooppa: www.autoscout24.com

USA: www.cars.com

Lähetä kysely koskien tuontiautoa

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti